Inzicht krijgen met een mooi uitzicht

Het voormalige gymnasium, met een grote groene buitenruimte, biedt een bijzondere plek voor uw vergadering, workshop, lezing of training. Op De Kleine Campus zijn twee sfeervolle vergaderruimtes te huur: de grote en kleine vijverkamer.

De Grote Vijverkamer

Een hoge, lichte ruimte voor besprekingen met 8 tot 20 personen. De ruimte kan naast vergaderen ook gebruikt worden voor workshops, lezingen of trainingen. In overleg kan de ruimte ingericht worden met werktafels of een presentatie-opstelling.

De Grote Vijverkamer bevindt zich in een rustig gedeelte van het schoolgebouw en het houten parket, de akoestische panelen en dubbele gordijnen zorgen voor een prettige akoestiek. De ruimte heeft een projectiewand en kan verduisterd worden – op verzoek kunt u een beamer of flip-over huren.

Prijs
€ 60,- per 2 uur | € 110,- per dagdeel | € 185,- per dag (excl. btw)

De Kleine Vijverkamer

Hoge en lichte vergaderruimte op de begane grond, direct naast het Café. Geschikt voor 2 tot 6 personen. De ruimte heeft een projectiewand, een flip-over en beamer zijn op verzoek te huren.

Prijs
€ 15,- per uur | € 100,- per dag (excl. btw)

catering

Het Kleine Campus Café biedt diverse cateringarrangementen; variërend van het klaarzetten van luxe koffie en thee met koekjes tot het verzorgen van een uitgebreide lunch of een heerlijke borrel.

Wil je catering?
Neem dan contact op met het café:

cafe@dekleinecampus.nl
06 145 955 58